Praktiskinfo - deltagere: 


Her får du styr på de forskellige praktiske ting der er ved F&E fodboldskole.Jeg vil gerne tilmelde mit barn?

 Du tilmelder dit barn via Billetlugen på følgende link eller via Billetlugen.dk's hjemmeside.


Kan jeg deltage?

På en F&E fodboldskole kan alle deltage, drenge og piger uanset niveau. Vi har plads til både bredde og elitespillere som udfordres på deres eget niveau. 


Hvor gammel skal man være?

F&E Fodboldskole er for drenge, og piger fra U6 (årgang 2015) til U14 (årgang 2007).


Gruppeinddeling: 

Vi laver grupperne efter alder og niveau (og evt. ønsker for at være sammen med sin(e) venner/holdkammerater). Det vil sige at vi har stor fokus på at dele grupperne så godt som muligt, så alle får en rigtig god oplevelse. Fodboldskolen er både for bredde- og elitespillere som vi vil dele op i grupper efter bedste evne, så de deltagende fodboldspillere får udfordring og træning på lige netop det niveau de er på. Grupperne er ikke mere låst end at de kan ændres i løbet af fodboldskoleugen i samråd med fodboldskolelederen. 


Jeg har tilmeldt mit barn, men intet hørt? 

Lige efter du har bestilt din fodboldskolebillet får du en bekræftelse på dit køb hos Billetlugen. Det er helt korrekt at når du har købt billet på Billetlugen at du ikke har skulle oplyse årgang og andet info på din fodboldstjerne. Det info skal vi nemlig have og der går optil en uge før at du får en mail fra os omkring info om fodboldspilleren, bestilling af fodboldskoletøjet og andet relevant info.