BGI-logo-transparent-1
craft-logo-1-1200x300
DinMadPartner_logo_vektor-2019
relaunch_footer_logo
Frøs-Sparekasse
942f54ce-65ab-45e7-a75a-b49b80e98d6b-3

F&E fodboldskole 2021 hos HOG-HINNERUPUge 26Vi er enormt glade, stolte og tilfredse med at have lavet en aftale med HOG Hinnerup omkring afholdelse af vores nye fodboldskolekoncept i uge 26, 2021.


- Rune Hellegaard Christensen, medlem af fodboldudvalget hos HOG-Hinnerup udtaler: - " Vi har valgt F&E til at stå for vores fodboldskole i 2021 i uge 26 da vi havde dem på besøg i HOG i sommerferien i 2 dage med deres Teknikskole. Vi havde her en god fornemmelse af at arrangementet var både godt arrangeret, havde et fint fagligt niveau og børnene var vilde med det. Vi er derfor super glade for at F&E har valgt at holde deres fodboldskole i HOG Hinnerup hvor vi forventer stor deltagelse. Vi vil sideløbende i samme uge afholde vores egen Fodboldskole i samarbejde med Lasse Vinning fra Footballfundamentals som vi gjorde i år for de drenge og piger der vil prøve at snuse lidt til hvad det vil sige at træne i et mere elitært miljø. Det er derfor vores hensigt at vi med disse 2 fodboldskoler rammer alle børn i området og muligvis også børn fra de omkringliggende byer i Østjylland der synes at vi får det fedeste setup i uge 26, hvilket vi selv håber og tror på. Vi glæder os i hvert fald helt vildt!!!" 🌟


HOG-Hinnerup ligger i Hinnerup, små 15 minutter fra Aarhus, og har mere end 500 medlemmer i ungdomsafdelingen.


Vi er enormt glade, stolte og tilfredse med at have lavet en aftale med HOG-HINNERUP omkring afholdelse af vores nye fodboldskolekoncept i uge 26, 2021.FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Fodboldskole 2021

- En uforglemmelig sommeroplevelse

Copyright 2020 © Alle rettigheder forbeholdes F&E fodboldskole

KONTAKT OS

F&E fodboldskole benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies. Ved spørgsmål, skriv til os på Info@fodboldogevent.dk.

Godkend