Trænerpris 2021 til Årets Stjerne på én af vores F&E Fodboldskoler 2021

I samarbejde med Gjensidige Forsikring hylder vi de mange passionerede fodboldskoleledere, trænere og assistenter der denne sommer har været med til gøre de deltagende fodboldpiger- og drenges drømme til virkelighed på én af vores 18 fodboldskoler.

Du kan være med til at give ham, hende eller teamet et skulderklap for deres indsats ved at nominere vedkommende til Gjensidige Trænerpris 2021 som går til Årets F&E Fodboldskoletræner 2021.


Hvem kan modtage prisen:

En fodboldskoleleder, træner, assistent eller team (bestående af træner og assistenter i en gruppe) på én af vores F&E Fodboldskoler i sommeren 2021. Det kan være en person eller team som har gjort en ekstraordinær indsats på fodboldskolen, skabt gode og trygge oplevelser for din fodboldstjerne eller på anden vis har bidraget positivt til at din fodboldsjerne har haft en rigtig god fodboldskoleuge.


Hvem kan nominere:

Forældre, deltagende fodboldspillere, skoleledere, trænere og assistenter. Der kan nomineres helt frem til d.20 august kl.12:00, hvor vi herefter i samarbejde med Gjensidige Forsikring finder 3 kandidater som er med i kabløbet om Gjensidige Trænerpris 2021


Afstemning: 

I samarbejde med Gjensidige Forsikring findes der 3 kandidater som bliver afsløret kort tid efter d.20 august. Herefter kan der stemmes på de 3 kandidater og det er så personen eller teamet med flest stemmer som modtager Gjensidig Trænerpris 2021 som årets F&E Fodboldskoletræner 2021. 


Afstemningen løber indtil primo september, hvor vi herefter løfter sløret for årets F&E Fodboldskoletræner 2021. Afstemningen vil foregå på vores hjemmeside og sociale medier.

Indstil din kandidat til Gjensidige Trænerprisen herunder:

 
 
 
Træner (+18 år)
Assistent (+14 år)
Fodboldskoleleder
Fodboldskoleteam (en fodboldskolegruppe)
 
 
 
 
 
 

I samarbejde med